mezesterdkalacs

Mézes, Térd és Kalács. Olyan, mint a Jó, a Rossz és a Csúf. Vagy a három muskétás. Triumvirátus. Teletubbik, ha ők nem négyen lettek volna. Vagy öten, vagy ki tudja mennyien. Szóval most, mi, így hárman, kifejezzük véleményünket a világról. Punkt.Punkt.Punkt.

Friss topikok

  • mézes: Köszi, már olvastam a kommentek között, majd, ha lesz kicsit több időm, akkor megpróbálom! (2008.12.14. 20:03) Az utolsó bejegyzés
  • nervesick: Értem. Az utolsó mondatot is.:) Vedd úgy, hogy én is kiakadtam. Nem akartam. Nem akarok. Lényeg sz... (2008.12.09. 15:41) Mutter
  • mézes: Nervesick: A gyűlés nem közpénzen menne, mindenki saját magának venné meg a sörét :) A Tv a világ ... (2008.12.03. 20:10) "Kinyitott a kávéház, kábé, öten kint állnak"
  • fekete_mamba: Vágom,én is így gondoltam a csattanóra,csak rosszul fejeztem ki magam. Köszi (2008.12.01. 19:50) Coelho
  • mézes: Lehet csalódni fogsz (a bejegyzés saját vélemény) és biztos, hogy van olyan, akinek egyáltalán nem... (2008.11.30. 17:49) Minimum tizenegyes!

Linkblog

Nagyhírek a kisvilágból

2008.09.03. 16:08 - mézes

Címkék: ajánló hír sztálin marilynmonroe

Első hír a messzi Oroszországból kérem: Ugye tudjuk, hogy Sztálin bácsi igen rossz ember volt. Hitler bácsinál semmiben sem volt különb, azonban most egy kis könyvecske felnyitja a fiatalok szemét Urálon innen s túl. Oroszország története 1900-1945 címmel jelent meg egy oktatási kézikönyv (egy hosszabb sorozat tagjaként, mely az orosz fiatalok hazaszeretetét és nemzetérzését kívánja erősíteni). Nos, ebben az áll, hogy Sztálin bácsi, azért végeztetett ki milliókat, hogy ezzel is elősegítse a nagy Szovjetunió modernizálását. Mindent a jövőért kérem. Gulág, ukrajnai genocídium, nagy fekete kocsik, éheztetés hát értetek volt má’, értitek? Érdekes lenne, ha mindez Németországban történne, s a német iskolákba kerülne egy olyan tankönyv, amiben Hitler munkásságát pozitívan tüntetnék fel, mondjuk, hogy nem volt munkanélküliség, fejlődött a gazdaság meg az ipar, az néhány millió ember, naja, mindennek van ára. Másnapra életfogytiglanra ítélnék a könyv kiadóját, meg a könyv íróját. Sztálin bácsival ezt meg lehet tenni, meg lehet sarlókalapácsos meg Lenines pólót kapni, cccps bögrét és miegyebet, az pár tíz-száz millió ember, aki kommunista államok alatt pusztult el meg magasról le van szarva. Amúgy: www.mult-kor.hu . Ajánlat: m1 vagy m2 megy az Orosz keresztapák című sorozat, meg a 90-es évek nagy orosz maffiózóit-politikusait mutatja be. Nem tudom miért, de van egy olyan érzése az embernek, hogy az orosz népnek annyira kell a diktatúra, mint egy falat kenyér.

Más: Előkerült egy ismeretlen Marilyn Monroe felvétel. A felvétel tulajdonosa tíz évvel ezelőtt meghalt, idáig a lánya tartogatta a szalagot, most árverésre bocsátja. Hurrá! Két évvel ezelőtti albérletemben volt egy Marilyn poszter. Sokáig ő volt az egyetlen nő hétköznapjaimban. Szómiszó: megszerettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezesterdkalacs.blog.hu/api/trackback/id/tr81646666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása