mezesterdkalacs

Mézes, Térd és Kalács. Olyan, mint a Jó, a Rossz és a Csúf. Vagy a három muskétás. Triumvirátus. Teletubbik, ha ők nem négyen lettek volna. Vagy öten, vagy ki tudja mennyien. Szóval most, mi, így hárman, kifejezzük véleményünket a világról. Punkt.Punkt.Punkt.

Friss topikok

  • mézes: Köszi, már olvastam a kommentek között, majd, ha lesz kicsit több időm, akkor megpróbálom! (2008.12.14. 20:03) Az utolsó bejegyzés
  • nervesick: Értem. Az utolsó mondatot is.:) Vedd úgy, hogy én is kiakadtam. Nem akartam. Nem akarok. Lényeg sz... (2008.12.09. 15:41) Mutter
  • mézes: Nervesick: A gyűlés nem közpénzen menne, mindenki saját magának venné meg a sörét :) A Tv a világ ... (2008.12.03. 20:10) "Kinyitott a kávéház, kábé, öten kint állnak"
  • fekete_mamba: Vágom,én is így gondoltam a csattanóra,csak rosszul fejeztem ki magam. Köszi (2008.12.01. 19:50) Coelho
  • mézes: Lehet csalódni fogsz (a bejegyzés saját vélemény) és biztos, hogy van olyan, akinek egyáltalán nem... (2008.11.30. 17:49) Minimum tizenegyes!

Linkblog

Ne nézzé' tévét, mer' az nem jó

2008.11.18. 19:12 - mézes

Címkék: tv

Ne nézzé' tévét, mer' az nem jó. Ma bekapcsoltam. Régen tettem ilyet. Szégyellem is magam. Kikapcsolás után zöld kiütések jelentek meg fejemen és azt kiabáltam húsz percen keresztül a társalgóban, hogy csi-ga-tészta. Áldom azokat a családokat, akik megtiltják, hogy gyerekük tévézzen, áldom, ha megválogatják milyen filmeket és meséket láthatnak. Sokan meg szegények szobájába beraknak egy ilyen izét, oszt ne nézzed fiam, addig se nyafogsz.

Sose volt tévé a szobámban. Otthon tilos volt megnézni a Dallast, az Esmeraldát, a Borostyánt meg az Isaurát (néhány részt persze láttam mamámnál, feketefehérben csavarós tévén). X-akták persze ment, sokszor be is szartam a tükör előtt, féltem, hogy hátam mögött ott lesz a gumiember, mert befolyt a csukott ajtó alatt. És a zenéje...Jééé, most is bepisilek. Mesék? Mézga, naná, a szocialista családtípust eszményítő tanmese. Pompom, hogyne, pszichedelia mesterfokon. Pumukli, demégmennyire. Maja a méhecske, eredetileg náci propaganda, később szerethetővé vált, néztem is bizonyám. Oroszlánkirály, há' baz'meg bőgtem. De most mi van? Milyen mesék vannak? Aránytalan figurák, akik lerombolnak egy egész várost. Csúnyabácsik, akiknek fénykardjuk van meg rakétavetővel felszerelt űrhajójuk oszt pusztítják a jónépet. Boci és Pipi, nekem talán, de nem gyerekeknek.

Amúgy meg celebek.

Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezesterdkalacs.blog.hu/api/trackback/id/tr16776504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása