mezesterdkalacs

Mézes, Térd és Kalács. Olyan, mint a Jó, a Rossz és a Csúf. Vagy a három muskétás. Triumvirátus. Teletubbik, ha ők nem négyen lettek volna. Vagy öten, vagy ki tudja mennyien. Szóval most, mi, így hárman, kifejezzük véleményünket a világról. Punkt.Punkt.Punkt.

Friss topikok

  • mézes: Köszi, már olvastam a kommentek között, majd, ha lesz kicsit több időm, akkor megpróbálom! (2008.12.14. 20:03) Az utolsó bejegyzés
  • nervesick: Értem. Az utolsó mondatot is.:) Vedd úgy, hogy én is kiakadtam. Nem akartam. Nem akarok. Lényeg sz... (2008.12.09. 15:41) Mutter
  • mézes: Nervesick: A gyűlés nem közpénzen menne, mindenki saját magának venné meg a sörét :) A Tv a világ ... (2008.12.03. 20:10) "Kinyitott a kávéház, kábé, öten kint állnak"
  • fekete_mamba: Vágom,én is így gondoltam a csattanóra,csak rosszul fejeztem ki magam. Köszi (2008.12.01. 19:50) Coelho
  • mézes: Lehet csalódni fogsz (a bejegyzés saját vélemény) és biztos, hogy van olyan, akinek egyáltalán nem... (2008.11.30. 17:49) Minimum tizenegyes!

Linkblog

Négy böff

2008.06.04. 14:35 - mézes

Címkék: sztori

Böff.
Amikor az ember felkel enyhén másnaposan, nem is ott aludt el, ahol fel kéne kelnie, a lábait és a bal kezét megtálja az ágy alatt, szemgolyói, mint két üveggyöngy szétgurulva hevernek íróasztalon, jut eszébe odarakta, tudta, hogy milyen lesz az ébredés s, hogy nem lesz majd ereje megkeresnie őket, tudta, hogy majd csak legyint, sóhajt, s azt gondolja magában, hogy megint egy nap szemgolyók nélkül, fejlődik- érzi, hogy kinőtt egy koszakból: berakja a szemgolyóit, jó regget világ!, másfél liter víz, egy kávé, egy cigi, események végigpörgetése, srác a buddhista főiskoláról, egy lány, aki sokat beszél és szőke, de pozitív csalódás, margit, erzsébet, gödör, srácok felállás:záróra, jaj te ki vagy, régen láttalak, de akkor mindig és mindenhol, te itt, én itt képzeletbeli beszélgetés, hová mész, a parkba, veled tartanék, ha tudnám, hogy ki vagy, veled tartanék, ha tudnád, hogy ki vagyok, de mennyire kivagyok, ülvemarad inkább csöndben, majd hazaindul és ébren álmodik.
Böff.
Esik, nem, inkább csak csepereg, eszébe jut, hogy ez az idő a legideálisabb a másnaposságra, kávé-cigi, magához tér és már szereti Budapestet, elindul, villamos, android lányok nevetnek halkan, jelez, leszáll. Betér, reggeli. Gondolkozik, hogy mit tudna ma csinálni, tanulás? nem, túl friss ez a nap ahhoz, ki, el, aus, weg, kötőszavakba gabalyodik, nem is kötőszavak ezek, pókháló s benne legyek, áldozat nem leszek s bebázódni sem semmiképp, hisz oly rövid az élet, ki, el, aus, weg, telefonon hívják, így kicsit visszatér, pékáruk előtt áll, jó majd megnézem az etnen - válaszolja, tűzoltó sem katona, luddita lesz majd, gépromboló - gondolja és elsőként az etn rendszert...
Böff.
Hazaér. Szoba nem változott, egy láb, ha jól látja éppen a jobb és egy fülcimpa a szobaközepén, ki járt itt, nincs kitől megkérdezni, magával meg már un beszélgetni, ráhajt inkább az információs sztrádára, etn, megnézi, nem sikerült, egyes, hehe, gondolja, legalább megtanulom, ez úgy is fontos, alsó- és felsővégtag, király, ász, anatómia, orthopedia, milyen jó lesz majd, ha tudni fogom, hogy melyik izület hol, merre és mennyit forog, patella, calcaneus, diszfunkció no meg a kontraktúra, ő nem akar beszűkülni, éhes, enni akar: latin szavakat.

Always look on the bright side of life - végül is csak ez a lényeg.
Böff.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezesterdkalacs.blog.hu/api/trackback/id/tr73503457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása